Selecteer een pagina

Good to know

Overkomstduur

Ca 1-2 werkdagen. De pastry wordt als briefpost met PostNL verstuurd en is hierdoor niet te traceren. Voor overkomstduur buitenland stuur een e-mailbericht via ‘Contact’.

Verzenddagen

Maandag t/m vrijdag. Orders met verzenddag zat. of zon. worden op maandag verstuurd. PostNL leegt op zat. en zon. de oranje bussen niet en bezorgt geen post op maandag.

Voor verjaardag of speciale dag?

Geef bij de ‘verzenddatum’ ca. 4 werkdagen voor de speciale dag aan.

Pastry voor een verjaardag: Vermeld in het vakje ‘naam afzender’ je naam en het woord ‘+ verjaardag’  (voorbeeld: Marja + verjaardag)

Pastry voor een specifieke dag: Vermeld in het vakje ‘naam afzender’ je naam en daar achter datum (en evt. tijd) waarop het pakketje opengemaakt dient te worden (voorbeeld: Marja + 28/2 11:00 uur)

Je gekozen optie wordt aangekruist op de achterzijde van het doosje met daarbij de vermelding ‘gekoeld bewaren’.  Als je geen van bovenstaande opties aangeeft zal ‘direct openen’ worden aangekruist. 

Niet thuis?

Stuur enkel een pastry als u weet dat de geadresseerde de week volgend op de verzenddatum op het afleveradres aanwezig is.

Heeft de ontvanger huisdieren?

Houdt rekening met hongerige huisdieren op het afleveradres. 

Formaat brievenbus van ontvanger

Houdt er rekening mee dat sommige oude brievenbussen niet meer voldoen aan de maten die PostNL stelt. De pastry kan dan niet door de brievenbus/het bezorgmoment kan hierdoor vertragen.  

Problemen met bestellen?

Order ingeven lukt niet? Kies een andere browser, open de website opnieuw en geef de order nogmaals in.

Meerdere bestellingen?

Per order kunt u maar één pastry bestellen en betalen. Indien u meerdere pastries en/of afleveradressen heeft kunt u dit aangeven in een e-mailbericht via ‘Contact’

Speciale wensen?

Voor (offerte)aanvragen of speciale wensen; stuur een e-mailbericht. Zie ’Contact’.

Allergie-informatie

Allergie-informatie: Gemaakt in een omgeving waar ook eieren, gluten, melk en noten (etc.) worden verwerkt. Tenzij vermeld bevatten de producten geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen.

 

Zo nu en dan een zoet, hartig of ‘spicy’ nieuwtje horen?

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid