Selecteer een pagina

Good to know

Overkomstduur

Volgens PostNL 1-2 werkdagen. Momenteel kan dit echter langer duren dus bestel eerder. De pastry wordt als briefpost met PostNL verstuurd en is hierdoor niet te traceren. Voor overkomstduur buitenland stuur een e-mailbericht via ‘Contact’.

Verzenddagen

Maandag t/m vrijdag. Orders met verzenddag zat. of zon. worden op maandag verstuurd. PostNL leegt op zat. en zon. de oranje bussen niet en bezorgt geen post op maandag.

Verjaardag?

Pastry voor een verjaardag bedoeld?  Geef als verzenddatum ca. 3 werkdagen voor de verjaardag aan. Als u wilt dat er een stickertje  ‘koel bewaren-op verjaardag openen’ op wordt geplakt dan kunt u dit aangeven door ‘+ sticker’ te vermelden in het invulvakje ‘naam afzender voor achter op doosje’.

Niet thuis?

Stuur enkel een pastry als u weet dat de geadresseerde de week volgend op de verzenddatum op het afleveradres aanwezig is.

Heeft de ontvanger huisdieren?

Houdt rekening met hongerige huisdieren op het afleveradres. 

Formaat brievenbus van ontvanger

Houdt er rekening mee dat sommige oude brievenbussen niet meer voldoen aan de maten die PostNL stelt. De pastry kan dan niet door de brievenbus/het bezorgmoment kan hierdoor vertragen.  

Problemen met bestellen?

Order ingeven lukt niet? Kies een andere browser, open de website opnieuw en geef de order nogmaals in.

Meerdere bestellingen?

Per order kunt u maar één pastry bestellen en betalen. Indien u meerdere pastries en/of afleveradressen heeft kunt u dit aangeven in een e-mailbericht via ‘Contact’

Speciale wensen?

Voor (offerte)aanvragen of speciale wensen; stuur een e-mailbericht. Zie ’Contact’.

Allergie-informatie

Allergie-informatie: Gemaakt in een omgeving waar ook eieren, gluten, melk en noten (etc.) worden verwerkt. Tenzij vermeld bevatten de producten geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen.