Selecteer een pagina

Good to know

Verzending

De overkomstduur binnen NL is 1-3 dagen. De pastry wordt als briefpost met PostNL verstuurd en is hierdoor niet te traceren.

Verzenddagen

PostNL bezorgt niet op de maandag en leegt op zaterdag en zondag de oranje brievenbussen niet. Orders met verzenddag een zat. of zon. worden op maandag verzonden.

Verjaardag?

Pastry voor een verjaardag bedoelt?  Geef als verzenddatum ca. 2 dagen voor de verjaardag aan. Als u wilt dat er een stickertje  ‘op verjaardag openen’ op wordt geplakt dan kunt u dit aangeven door ‘+ sticker’ te vermelden in het invulvakje ‘naam afzender voor achter op doosje’.

Niet thuis?

Stuur enkel een pastry als u weet dat de geadresseerde de week volgend op de verzenddatum op het afleveradres aanwezig is.

Heeft de ontvanger huisdieren?

Houdt rekening met hongerige huisdieren op het afleveradres. Ook zij vinden de pastries heerlijk!

Problemen met bestellen?

Order ingeven lukt niet? Kies een andere browser, open de website opnieuw en geef de order nogmaals in.

Meerdere bestellingen?

Per order kunt u maar één pastry bestellen en betalen. Indien u meerdere pastries en/of afleveradressen heeft is het makkelijker deze aan te kondigen middels het verzenden van een aanvraag via ‘Contact’.

Speciale wensen?

Voor (offerte)aanvragen of speciale wensen; stuur een e-mailbericht. Zie ’Contact’.

Allergie-informatie

Allergie-informatie: Gemaakt in een omgeving waar ook eieren, gluten, melk en noten (etc.) worden verwerkt. Tenzij vermeld bevatten de producten geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen.